ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ

Το αργυρό μετάλλιο χάρισε στον Όμιλό μας η αθλήτριά  μας Σοφία Καραουλάνη, η οποία τερμάτισε 2η στην κατηγορία Laser 4.7 U16 και 4η στη Γενική κατά την διάρκεια του πρώτου σκέλους της  30th Athens International Sailing Week (30ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας) που διοργανώθηκε σε Ναυτικούς Ομίλους ανα την Αθήνα.

Στην ίδια κατηγορία Laser 4.7 , ο αθλητής μας Στέλιος Τικόπουλος τερμάτισε στην 43η θέση, ο Θοδωρής Βασιλικός στην 54η και ο Μάριος Γρηγοριάδης στην 62η σε σύνολο 78 συμμετεχόντων.

Στην κατηγορία των Optimist η Χριστιάννα Μπακαρά τερμάτισε 56η στα κορίτσια και στα αγόρια, οι αθλητές μας Δημήτρης Βούλγαρης, Γιώργος  Βασιλικός  και Γιώργος Κανέλλος – Κοκκινάκης τερμάτισαν 111 ,124 και 134 αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στον προπονητή τους Φώτη Σταυρίδη.

Ευχαριστούμε τον γονέα Τάσο Γρηγοριάδη για την συνεισφορά του με νερά και χυμούς για τους αθλητές του Ν.Ο.Α.

Ευχαριστούμε θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρεία FAST FERRIES και τον κ. Παναγιωτάκη για την δωρεάν μεταφορά των αθλητών μας.

Η συμμετοχή του Ν.Ο.Α. στην 30th Athens International Sailing Week συνεχίζεται με την αθλήτρια μας Ελίζα Καραουλάνη η οποία θα αγωνιστεί στην κατηγορία των Laser Radial,  9 – 14 Νοεμβρίου 2021 στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βούλας και τον αθλητή μας Λεωνίδα Τσορτανίδη στην κατηγορία IQFoil 9 – 14 Νοεμβρίου 2021 στον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης.

results-ilc4-boys
results-ilc4-girls
results-optimist-boys
results-optimist-girls
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *