Χρυσό στόλο η Κοκκινάκη στο Bodrum

Τελείωσε η διεθνής ρεγκάτα στο Bodrum της Τουρκίας όπου συμμετείχε η αθλήτρια μας Κανέλλου Κοκκινάκη Σύλια με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Τερμάτισε 54η στη Γενική και 16ο κορίτσι σε σύνολο 313 αθλητών, συμμετέχοντας στο Χρυσό στόλο.

Μεγάλη επιτυχία εάν αναλογιστούμε ότι η αθλήτρια μας είναι μόλις 12 ετών, πράγμα που μας δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Εξαιρετική ήταν όμως η εμφάνιση και της υπόλοιπης ομάδας με την η Φραγκίσκη Κοσμά να τερματίζει 2η στα κορίτσια, την Έλενα Νόρτον 9η, την Αθηνά Σουλιώτη 14η και την  Άννα Μαρία Μακρή 15η.

Στα αγόρια ο  Εμμανουήλ Αναστάσιος Βομβύλας 7ος, ο Ιάσων Παναγόπουλος 12ος , ο Νικόλαος Βουγιούκας 13ος , ο Ιωάννης Τουρνής  23ος,  ο Στέφανος Σαμαράς 31ος και ο Λεωνίδας Σέχου 58ος. Στον αργυρό στολό ο Νικόλαος Κομιανός ήταν 11ος

Πολλά συγχαρητήρια στον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Δροσόπουλο που προετοιμάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εθνικές μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής, οι αθλητές και οι οικογένειές του προσέφεραν συμβολικά δώρα στην Ουκρανική ομάδα εκφράζοντας την συμπαράστασή τους.

Θερμές ευχαριστίες στην ακτοπλοϊκή εταιρεία FAST FERRIES για την δωρεάν μεταφορά της αθλήτριάς μας.

2022-BiOR-GOLD-GROUP
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.