Πανελλήνιο πρωτάθλημα Όπτιμιστ 2019

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist 2019!!!  Το πρωταθλημα θεωρήθηκε ίσως το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών καθώς οι συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή ήταν χαμηλής έντασης και ο αριθμός των σκαφών μεγάλος.Πραγματοποιήθηκαν 10 ιστιοδρομίες σε κάθε κατηγορία.

Τα παιιδιά μας είχαν μια εξαιρετική εμφάνιση και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! Η συμμετοχή αθλητών στο Πανελλήνιο ήταν 229 αγόρια και 112 κορίτσια. Η Σοφία Καραουλάνη έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και ήρθε 13η στην Γενική κατάταξη ολοκληρώνοντας την πετυχημένη φετινή χρονιά, με το νεαρό της ηλικίας της να δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Νίκος Μάργετης που ήρθε 49ος στην Γενική κατάταξη καθώς και ο Ζαννής Μπατής 77ος, οι οποίοι και μπήκαν στο Χρυσό στόλο του πανελλήνιου. Ακολούθησαν στον αργυρό στόλο η  Λεμονιά Μπατή στην 69η θέση και  ο Νίκος Σαρρής στην 154η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στον προπονητή μας κ Φώτη Σταυρίδη  και την All4sailing για την ομολογουμένως εξαιρετική  χρονιά.

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας στο πανελλήνιο παίδων που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά 21 με 24/6.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *