Πρώτη διάκριση του ΝΟΑ για το 2020

Η ομάδα του ΝΟΑ συμμετείχε στο 6th Open NCPF Cup&Perpetual Nikos Sarikavazis Trophy στις 14-16/02/2020.

Πρόκειται για ένα διεθνή αγώνα υψηλού επιπέδου όπου οι αθλητές μας είχαν εξαιρετική απόδοση.

Συγκεκριμένα:

  • Ο Τ. Καλλιβρούσης κέρδισε το πρώτο μετάλλιο της χρονιάς για τον ΝΟΑ κατακτώντας την 3η θέση στη Γενική και όντας πρώτος Έλληνας της διοργάνωσης στην κατηγορία  του σε σύνολο 81 συμμετοχών.
  • Η Σ. Καραουλάνη 5η θέση στη Γενική στα κορίτσια σε σύνολο 44 συμμετοχών
  • Ο Ζ.Μπατής 20ος στη Γενική σε σύνολο 87 συμμετοχών
  • Η Μ.Ανύση 42η στη Γενική και 11η Κορασίδα σε σύνολο 81 συμμετοχών
  • Ο Μ.Στρατής 53ος στη Γενική σε σύνολο 81 συμμετοχών ο οποίος αγωνίστηκε μόνο την πρώτη μέρα λόγω ίωσης.Καλαμακεια 2020

Το Σαββατοκύριακο 1-2 Φεβρουαρίου δυο αθλητές του Ομίλου μας έλαβαν μέρος στα Καλαμάκεια 2020 στην κατηγορία Laser 4.7, συνοδευόμενοι από την προπονήτρια Π.Καλπάκη.

Αποτελέσματα:
Ελίζα Καραουλάνη – 15 γενική και 6η στα κορίτσια
Μάριος Γρηγοριάδης – 59 γενική σε σύνολο 73 συμμετοχων.

Η Βασιλόπιτα του Ν.Ο.Α. στο νέο Μουσείο της Αθήνας του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή

Πολλά ήταν τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Α. για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας την Παρασκευή 31.1.2020 στο νέο μουσείο της Αθήνας του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι.

Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη, ενώ η εκδήλωση ξέφυγε από τα στερεότυπα εστιάζοντας στην φιλική αλλά και οικογενειακή σχέση των μελών μεταξύ τους. Παρόντες μεταξύ άλλων οι κ.κ.: Γενική Γραμματέας της Ε.Ι.Ο. Νίκη Αναστασίου, πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Γιώργος Πατέρας, πρ. δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης, εκπρόσωποι χορηγών Eurobank Private Bank Luxembourg κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Δαγκλή, Damen και Yardteck κ.κ. Λαμπρόπουλος και Παπαδοπούλου, Golden Star Ferries κ. Στεφάνου Blue Star Ferries κ. Κουλουμπής πρόεδροι ανδρικών σωματείων ΑΜΑ κ. Κουρτέσης, Ενώσεως Ανδρίων κ. Καψαμπέλης και Συνδέσμου Ανδρίων Πειραιώς κ. Λινού.

Τυχεροί της βραδιάς η Μίνα Σταθοπούλου και ο Λεωνίδας Βαλμάς.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από τον Όμιλο οι αθλητές του Ν.Ο.Α. Λεωνίδας Τσορτανίδης και Ελίζα Καραουλάνη.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο κ. Fleurette Καραδόντη – Κατσίκη και το Δ. Σ. του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή για την φιλοξενία της εκδήλωσης μας και την αφιλοκερδή προσφορά του στις ξεναγήσεις των μελών μας. Η εκδήλωση υλοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του προέδρου, μελών και φίλων του Δ.Σ. χωρίς να επιβαρυνθεί το ταμείο του Ομίλου ή τα μέλη μας.

2o Προπονητικό Camp Προεθνικής

Ο αθλητής μας Νίκος Μαργέτης συμμετείχε στο 2ο Προπονητικό Camp της Προεθνικής ομάδας Optimist, που διοργανώθηκε από την ΕΙΟ στις 31 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το δεύτερο από τα τέσσερα συνολικά καμπ που θα διεξαχθούν μέχρι τον Μάρτιο, σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας.
Στο Camp λαμβάνουν μέρος 30 νεαροί ιστιοπλόοι – 17 αγόρια και 13 κορίτσια – από την Αθήνα και την Περιφέρεια.
Υπεύθυνοι προπονητές είναι ο Χρήστος Χιονάς και ο Νίκος Μπεναξίδης και το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστική, θεωρία πάνω στους κανονισμούς, το boat handling (χειρισμό σκάφους) την εκκίνηση και τις μανούβρες, προπονήσεις, αγώνες και ανάλυση βίντεο.

CHRISTMAS CUP 2019

Με δυο αθλητές του ΝΟΑ να διακρίνονται στους Παίδες στο Christmas Cup που οργανώθηκε από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης, στη Θεσσαλονίκη στις 26-29.12.2019 έκλεισε το 2019 για τους μικρούς αθλητές μας. Συγκεκριμένα ο Στρατής Μάρκος ήρθε 4ος Παίδας και ο Καλλιβρούσης Γιώργος 6ος Παίδας.

 

29TH ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK 2019

Με 9 αθλητές σε δύο κατηγορίες συμμετείχε ο όμιλος μας στην διοργάνωση 29TH ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK 2019 στις 08-16 Νοεμβρίου 2019. Σε μια διοργάνωση με πολύ μεγάλη συμμετοχή και υψηλό επίπεδο, οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μετά από 5 ιστιοδρομίες στην κάθε κατηγορία, κατάφεραν τα ακόλουθα εξαιρετικά αποτελέσματα:

Στο Όπτιμιστ σε 356 συμμετοχές:

-31η Καραουλάνη Σοφία

-117ος Στρατής Μάρκος

-143ος Καλλιβρούσης Τζώρτζης

-232ος Σαρρής Νίκος

-258η Ανύση Μαρίνα

-282ος Βασιλικός Γιώργος

-322ος Βούλγαρης Δημήτρης.

Στο Laser σε 42 συμμετοχές

-19η Καραουλάνη Ελίζα

Σε 92 συμμετοχές –

-88ος Γρηγοριάδης Μάριος.

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές μας.

Διασυλλογικός αγώνας Nαυτικού Ομίλου Βούλας

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη Βούλα 2-3 Οκτωβρίου ο όμιλος μας συμμετείχε με 5 αθλητές/αθλήτριες.Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να πετύχουν πολύ καλές θέσεις σε όλες τις κατηγορίες.Η ομάδα μας στα κορίτσια με την Σοφία Καραουλάνη κατάφερε την 4η θέση στην γενική κατηγορία (σε βαθμολογική ισοβαθμία με την 3η).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Στα κορίτσια σε 52 συμμετοχές

-Καραουλάνη Σοφία 4η

Στα αγόρια σε 116 συμμετοχές

-Μπατής Ζαννής 23ος

-Στρατής Μάρκος 34ος και 13ος Παιδας

-Μαργέτης Νίκος 45ος

-Καλλιβρούσης Τζώρτζης 50ος και 20ος παίδας

Συγχαρητήρια  σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και καλή επιτυχία στην ομάδα μας, που θα συμμετέχει στο Athens Eurolymp week.