Η Βασιλόπιτα του Ν.Ο.Α. στο νέο Μουσείο της Αθήνας του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή

Πολλά ήταν τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Α. για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας την Παρασκευή 31.1.2020 στο νέο μουσείο της Αθήνας του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι.

Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη, ενώ η εκδήλωση ξέφυγε από τα στερεότυπα εστιάζοντας στην φιλική αλλά και οικογενειακή σχέση των μελών μεταξύ τους. Παρόντες μεταξύ άλλων οι κ.κ.: Γενική Γραμματέας της Ε.Ι.Ο. Νίκη Αναστασίου, πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Γιώργος Πατέρας, πρ. δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης, εκπρόσωποι χορηγών Eurobank Private Bank Luxembourg κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Δαγκλή, Damen και Yardteck κ.κ. Λαμπρόπουλος και Παπαδοπούλου, Golden Star Ferries κ. Στεφάνου Blue Star Ferries κ. Κουλουμπής πρόεδροι ανδρικών σωματείων ΑΜΑ κ. Κουρτέσης, Ενώσεως Ανδρίων κ. Καψαμπέλης και Συνδέσμου Ανδρίων Πειραιώς κ. Λινού.

Τυχεροί της βραδιάς η Μίνα Σταθοπούλου και ο Λεωνίδας Βαλμάς.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από τον Όμιλο οι αθλητές του Ν.Ο.Α. Λεωνίδας Τσορτανίδης και Ελίζα Καραουλάνη.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο κ. Fleurette Καραδόντη – Κατσίκη και το Δ. Σ. του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή για την φιλοξενία της εκδήλωσης μας και την αφιλοκερδή προσφορά του στις ξεναγήσεις των μελών μας. Η εκδήλωση υλοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του προέδρου, μελών και φίλων του Δ.Σ. χωρίς να επιβαρυνθεί το ταμείο του Ομίλου ή τα μέλη μας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *